Irány Mallorca!

 

Mallorca

Ismersz olyan helyet, ahol egyszerre hódolhatsz minden szenvedélyednek? Napközben túrázhatsz szebbnél szebb helyeken, majd megmártózhatsz a gyönyörűen kéklő tenger vízében, este pedig várnak az izgalmas bárok és szórakozóhelyek. Ha emlékezetes és változatos élményekre vágysz, akkor Téged is vár Mallorca!

Mallorca a maga 3640 négyzetkilométeres összterületével Spanyolország egyik legszebb és egyben legnagyobb  szigete. 869 ezer fő állandó lakossal büszkélkedhet, de általában jóval több ember van a szigeten, hiszen a turisták fellegvárának számít.

A vízi sportok szerelmeseinek Mallorca lehet az egyik legideálisabb célpont, mert az 550 kilométeren elnyúló part mellett itt a legtisztább a tenger vize Európában. Ha tehát kedvet kaptál a búvárkodáshoz, itt egészen biztosan szemügyre veheted a tenger csodálatos élővilágát.

Mallorca

Ha inkább a vízen ringatóznál, az év bármely szakában kikapcsolódásra lelhetsz a hullámokat meglovagolva, köszönhetően a folyamatos kellemes hőmérsékletnek.

Érdemes ide repülőjegyet venned akkor is, ha a hegyi túrák megszállottja vagy, és szeretnél valami egészen különlegeset és szépet látni. A Puig Major 1.445 méterrel a legmagasabb pontja a szigetnek, ez azonban nem megmászható, viszont a Puig de Massanella a maga 1.364 méteres magasságával is izgalmas kalandokat tartogat.

Gazdag növény- és állatvilága rengeteg látnivalóval hívogat, amelyeket akár biciklivel is felfedezhetsz a szűk szerpentineken haladva.

Ha pedig elfáradtál az egész napos jövés-menésben, akkor a kellemesen hűs homokba kifeküdve megihatod a kedvenc koktélodat, és kiélvezheted ennek a gyönyörű szigetnek a magával ragadó hangulatát.

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Mallorca

Mallorca

További képeket itt találsz: Mallorca háttérképek, Mallorca háttérképek még

Hotelek Mallorcán